Frittalende Tusvik & Tønne kommer tilbake

Komikerduoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne kommer tilbake til Ansnes Brygger i august. 

Nyheter

Den frittalende komikerduoen Tusvik & Tønne kommer tilbake til Ansnes Brygger. Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne opptrådte foran et latterlystent publikum på Hitra i august i fjor. Den gang startet festkvelden med lokal komiker, Ingvar Strømmen.
- Det er ikke ofte oppvarmingen varer lengre enn hovedshowet, innledet Sigrid Bonde Tusvik med og salen eksploderte i latter. Dette satte standarden for resten av showet.Tusvik & Tønne står bak en av Norges største podcaster med flere hundre tusen nedlastinger i uka. Paret er kjent for å være brutalt ærlige og de skyter fra hofta i alle retninger. Både kongelige, idrettsstjerner, politikere og ikke minst øyværinger må forvente verbal skyts når duoen kommer tilbake, lørdag 24. august.