- Spørs om vi blir litt for selvgode etter scoringen

Hitra FK møtte KIL/ Hemne i Hitra idrettspark tidligere i dag. Ivan Neeraas sørget for kampens første mål og sitt første mål i Hitra-trøye.  Foto: Syver Lie Rønningen

Nyheter

Hitra FK - KIL/Hemne 1-3
4. divisjon menn avdeling 02

Hitra FK og KIL/Hemne møttes lørdag ettermiddag til dyst i Hitra idrettspark. Kampens første mål kommer relativt raskt og det er det Ivan Neeraas på Hitra FK som sørger for i det ellevte spilleminutt.  KIL/Hemne setter sin første scoring kun minutter før lagene går til pause.

Seniorherrene rapporterer følgende etter kampen på sin Facebook-side:
- Føler vi er gode de første 30 av kampen. Har god kontroll og får satt opp mange fine angrep som tilslutt følger til at Ivan Neeraas scorer sitt første Hitramål. Spørs om vi blir litt for selvgode etter scoringen for vi slipper Hemne inn i kampen igjen og de får en utligning før pause.

I andre omgang leverer Hitra FK på et nivå som de igjen på en måte er fornøyde med, skriver laget videre. Men flere mål blir det ikke for deres vedkommende. KIL/Hemne og Anders Singsdal Voldens andre scoring for dagen kommer i det 49. spilleminutt, mens Jonas Meyer Nilssen sørger for KIL/Hemne og kampens siste scoring i det 72. spilleminutt.

- Det positive i dag er at vi har 2 spillere fra G16 og 3 fra junior som viser at de ikke har noe problem med å holde nivået. Det er lovende for tiden fremover. Bare å kjøre på med en god treningsuke før ny kamp til helgen, oppsummerer Hitra FK.

Etter fem kamper spilt, tre seire og to tap, ligger Hitra FK på en foreløpig andre plass på tabellen. Deres neste kamp er lørdag 18.mai borte mot Tynset.