Slik blir 17.mai-været

Foto fra fjorårets 17.mai-tog på Sistranda.  Foto: Ronny D. Teigås

Nyheter

Yr og NRK meldte tidligere denne uka at det ser ut til at Møre og Romsdal og Trøndelag får det aller beste været 17. mai i år. Prognosene viste at det er her det er størst sannsynlighet for sol og over 20 grader.

Når lokalavisa sjekker Yr.no dagen før dagen for Frøya og Hitra, er det nesten uforandret. Det er meldt en del sol gjennom dagen og temperaturen stiger utover dagen til opp mot 16-17 grader på Frøya og Hitra. Det meldes om flau vind og lett bris på begge øyene.
Yr meteorologene opplyser via Twitter at det er en viss fare for tåke, særlig langs kysten om morgenen, 17.mai.

Lokalavisa har også sjekket værvarselet via storm.no. De melder i likhet med yr.no, strålende sol fra i 11-12 tiden på dagen, men noe lavere temperatur, 13-14 grader, midt på dagen.