- Nå haster med å melde seg på

Sokneprest Birgith Østnes 

Nyheter

Konfirmant på Hitra til våren? Da haster det at du melder deg på, forteller sokneprest Birgith Østnes.

Man har allerede en god del påmeldte til kirkelig konfirmasjon på Hitra.

- Jeg har møtt og hilst på en del av dem og foreldrene deres på innskrivingsdagen vi hadde. Det ser ut til å bli en fin gruppe ungdommer som begynner på undervisningen til høsten. Vi begynner allerede med en info/bli kjent-samling for konfirmantene og foreldre/ foresatte onsdag 21. august på misjons - og nærmiljøsenteret, forteller Østnes.

Det er ennå tid til å melde seg på, enten ved å gå inn på hjemmesiden til Hitra menighet; kirken.no/hitra – der finner du elektronisk påmeldingsskjema. Du kan også komme innom kirkekontoret tirsdag – fredag mellom kl.10.00 og 14.00 og få skjema til å melde deg på. Husk da å ta med fødselsnummer, hvor du er døpt og dåpsdato. Er du ikke døpt avtaler vi med deg/ dere om dåp før konfirmasjonen. Dette er det flere som gjør.

- Om du usikker på om du vil bli konfirmert, - meld deg på likevel, så ser du underveis om dette var noe for deg eller ikke.

- Vi har spennende temaer for samlingene og vi starter hver samling med et varmt måltid. Fellesskap er viktig, det skal vi også ha på leir andre helga i desember på Søvasslia leirsenter, forteller sokneprest Birgith Østnes.