På stand før valget

- Det er først og fremst veldig hyggelig

Til venstre: høyrefolkene Lars Måsøval, Ragna og Remy Strømskag, til høyre Ap med Gunn Heidi Hallaren, Siv Anita Fillingsnes, Berit Flåmo og Roger Tverrvåg 

Nyheter

Den lokale valgkampen er godt i gang, og de siste ukene og helgene har partiene stått på stand rundt om på øyene. Denne lørdagen har Høyre og Arbeiderpariet tatt plass på hver sin side av inngangen til Coopen på Hammarvika. Høyrefolka deler ut twist, og Ap, med blant andre ordfører Berit Flåmo, deler ut røde roser. Folk stopper opp, tar imot roser og godteri, får spørsmål og kommentarer til hva partet deres står for. De er ikke så mange som stopper opp for å diskutere politikk.

- Nei, det blir ikke så mye diskusjon. Men vi tar gjerne diskusjonene hvis folk ønsker. Det er først og fremst hyggelig. Det er mye vennlighet, sier Berit Flåmo.

Det samme sier Remy Strømskag og Lars Måsøval som står for Høyre.

- Folk er nysgjerrige på hva vi står for, sier Remy Strømskag

- Jeg vet at de som har stått på Sistranda har blitt litt mer utfordra på vindkraftsaken. Hvor vi står der. Men ellers så oppfatter jeg det mer som at folk er lei av å snakke om vindkraft. De vil heller høre om og snakke om andre saker, sier Lars Måsøval.