Har mye mer å by på enn monsterhiten "Romeo"

Ketil Stokkan og bandet Funky Ducks bestående av Andre Stifjell, Kenneth Hammer og Stig Harald Andreassen kommer til Frøya med musikkglede, allsang og dansefot i helga. 

Nyheter

Ketil Stokkan har passert 40 år som plateartist! Fredag 6. desember kommer Stokkan med sitt band Funky Ducks til Frøya kulturhus og sørger for en slagerparade av nordnorske hits, med funky rytmer fra et bunnsolid band.

Ketil Stokkan er en legende i norsk musikkbransje, og kjent for de evigunge slagerne «Vent, ikkje legg på», «Brandenburger Tor», og for ikke å glemme monsterhiten «Romeo». Men Ketil Stokkan har mye mer å by på, og kommer med kjente låter i både blues, rock og pop-sjangeren i sitt repertoar. Dessuten, det mange kanskje ikke vet er at Ketil Stokkan er en fantastisk dyktig gitarist, opplyser Frøya kulturhus og minner om at i det vi går inn i en travel førjulsmåned kan være fornuftig å minne oss selv på å slappe av litt mellom slagene, og kanskje unne seg litt påfyll med gode lokale kulturelle opplevelser.