Finværet er endelig her, men på ett sted blir det regn i kveld

Denne helga får vi sommertemperaturer både på Hitra og Frøya.

I fjor sommer møtte lokalavisa venninnene Mia Elise (t.h.) og Jennifer som endelig hadde klart å klatre opp til toppen av steinen. 

Nyheter

I dag melder yr.no strålende sol og temperatur opp mot 22 grader frem til lunsjtider på Hitra. På ettermiddagen vil det skye litt til, men de høye temperaturene fortsetter med ingen nedbør og lett bris fra sørøst.

I Sistranda meldes det om opp mot 19 grader med både sol og skyer, men mellom klokken 23 og 02 er det meldt regn og svak vind fra øst.


Starter med forsiktig åpning

Hopsjøbrygga har som de fleste andre spisesteder vært stengt for servering på grunn av koronaviruset. Men allerede i morgen kjører de på med en prøveåpning.


Værskifte neste uke

På lørdag synker temperaturen ned mot 16 grader på dagtid på Hitra med skyer og glimt av sol, men fra og med klokken 18 vil det bli opp mot 19 grader og strålende sol, og lett bris fra sørøst. Mens på Sistranda er det meldt sol og skyer med laber bris fra sørøst og opp mot 16 grader.

Søndag fortsetter det fine været med sol og skyer både på Hitra og Frøya med temperatur opp mot 19 og 17 grader. Men mandag blir det et værskifte igjen. Ifølge yr blir det en kjøligere uke i Øyregionen med få glimt av sol og regn i midten av uka.