250 øyværinger samlet på ett brett

Nyheter

Sjekk ut adressen øyværinger.no Her finner du den største samlinga av bursdags-hilsener til og fra øyværinger. Kanskje finner du deg selv også? Du finner til enhver tid rundt 250 bursdagsbilder her.

Det er gratis å hilse til venner og kjente på øyværinger.no.

Noen du kjenner som fortjener en oppmerksomhet?

Trykk på den grønne knappen øverst "Opprett innlegg" og velg hvilken type innlegg (for eksempel gratulasjon). Deretter laster du enkelt opp ditt bilde og tekst og velger dato for publisering i lokalavisa Hitra-Frøya, i nett og papiravisa. Ta en sjekk på den ferdige hilsenen og trykk "send".


Nylig dukket den opp på et Facebook-forum. Kunne det virkelig være bilen Stians familie bygde om i fjøset i Ervika for flere tiår siden?

For to uker siden dukket det opp en bil, en Volvo Duett PV 210 på et av forumene på Facebook. Stian har sett veteranbilen tidligere og den lignet veldig på en bil han husker fra barndommen, som onkelen og bestefaren bygde om i fjøset i Ervika på Frøya.


Du kan også dele innlegget videre på sosiale medier.

I tillegg til bursdags-gratulasjoner kan du på øyværinger.no også legge inn bilder av nyfødte, brudepar og bestille en takkeannonse.