-Sula, med de storslåtte naturomgivelsene, er et perfekt sted for å senke skuldrene. Her kan du la stress og bekymringer slippe taket. Med vårt nye yogarom ønsker vi å satse mer på både yoga og kurs i stressmestring, sier daglig leder for Terna Brygge, Tove Cecilie Fasting.

I andre etasje i brygga er det nå blitt innredet et romslig rom for yoga og kurs. Her kan deltakerne nyte utsikten til leia. På godværsdager er det også mulighet for å ha yoga på den store terrassen utafor.

I andre etasje på Terna Brygge er det blitt innredet et nytt yogarom.

Sammen med yogalærer Kristin Larsen, har Fasting har allerede arrangert flere såkalte yogaretreats på Sula. Tidligere har de brukt festsalen på kulturhuset - den tidligere gymsalen på skolen. Et eget yogarom betyr at Terna Brygge kan utvide virksomheten og også ønske andre kursholdere velkommen.

- Jeg ønsker at Terna Brygge skal være mer enn et sted du kan ta en kald pils en sommerdag. Sula er en fantastisk opplevelse året rundt, og ved å tilrettelegge med slike aktiviteter håper vi at flere vil ta turen uti havgapet - og ikke bare i sommermånedene. Vi tilbyr overnatting i Fyrvokterboligen hele året, sier Fasting.

Kristin Larsen er også utdannet innen mindfullness, og har laget et eget kurs i stressmestring, spesielt rettet mot bedrifter.

-Stress er en vanlig årsak til sykefravær. På dette kurset vil deltakerne lære teknikker de kan ta med seg hjem og bruke i hverdagen. For arbeidsgivere vil dette være en investering i de ansattes velvære og helse, sier Fasting.