Sjåføren som førte bilen som kjørte ut og krasjet ved Mastadkrysset på Fjellværøya natt til lørdag, har fått beslaglagt førerkortet. Det opplyser politiets operasjonsleder til lokalavisa søndag formiddag.

- Føreren av bilen som var i ulykken blitt avhørt og anmeldt i tillegg til å ha fått beslaglagt førerkortet, sier operasjonsleder uten å utdype dette nærmere.

Sjåføren ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet og fløyet til St. Olavs Hospital.

Politiet meldte klokka 00.40 om en trafikkulykke ved Mastadkrysset på Fjellværøya. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

- Vi har hatt en personbil som har kjørt i bergveggen. Sjåføren er undersøkt av ambulansepersonell på stedet. Han blir nå kjørt til Sandstad for å flys med luftambulanse til St. Olavs Hospital, fortelte politibetjent Andreas Haugen fra Hitra lensmannskontor til lokalavisa natt til lørdag

- Vedkommende som kjørte av veien er tatt hånd om av St. Olavs Hospital, og han ligger der til observasjon. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader, sa operasjonsleder Bjørn Handegard hos politiet i Trøndelag like før klokka 06.30 lørdag morgen.