24 pensjonister deltok og turen startet på Sistranda.

Fjellværøy

Første stopp var bedriftsbesøk på Skarsvåg Boats AS på Singsholmen. Meget imponerende bedrift med produksjonshaller og stort båthotell og vi fikk en meget interessant presentasjon av bedriften og omvisning av en kunnskapsrik og engasjert medarbeider.

Sandstad

Turen gikk videre til Jøstenøya hvor vi besøkte Kystmuseet. Der fikk vi se filmen om Pionerene i norsk oppdrettsnæring og det var nettopp åpnet en imponerende utstilling om oppdrettsnæringen.Blant pionerene fikk vi se kjente fjes både fra Hitra og Frøya. Etter museumsbesøket ble det hjortekarbonade og kaffe på Kafe Sjøsprøyt.Før vi forlot Jøstenøya, tok vi en tur til Lerøy-fabrikken og BeWi- og MOWI-anleggene som var under bygging.

Kvenvær

På innersida av Hitra “kappkjørte” vi med Hurtigruta på vei til Kristiansund og på Kvenværet var det aktivitet i havneområdet med båtpuss, motor-service og utsetting av båter.

Dolmsundet

Etter forfriskninger på Kvenvær gikk turen til Dolmsundet hvor vi besøkte bakeriet Nybakt , slik at turdeltakerne kunne kjøpe ferske bakervarer og kaffebrød. Turen ble avsluttet med middag på Dolmsundet hotell hvor vi ble servert en variert buffét før heimreise til Frøya.

I august/september planlegger vi en noe lengre tur hvor vi sannsynligvis vil bruke 3 dager med 2 overnattinger. Destinasjonen er enda ikke fastsatt.