Den signerte Zuccarello-trøya, som Arnold Jobotn ved Rema 1000 auksjonerer bort i forbindelse med "Krafttak mot kreft i øyregionen", hadde en utropspris på 1.000 kroner. Fort kom budet opp i 8.000 kroner. Og nå har en (foreløpig ukjent) budgiver lagt på enda flere tusenlapper i håp om å sikre seg signaturen fra Norges hockeystjerne. Og samtidig støtte innsamlingsaksjonen.

- Zuccarelloskjorta er nå kommet opp i 13.000 kroner, forteller Jobotn.

Ishockeyspilleren Mats André Zuccarello Aasen spiller for New York Rangers i National Hockey League. Han signerte nylig en ny fireårskontrakt verdt 18 millioner dollar.

- Jeg har ikke peiling på hvor mye vi kan få inn for Zuccarello-skjorta, men det er veldig artig om vi får inn noen tusen kroner for den, sa den sportsinteresserte kjøpmann Jobotn før auksjonsrunden startet tidlig i mars.

Høyere bud kan sendes inn til denne e-postadressen: hitra@rema.no. Eposten merkes med: Zuccarello.

"Krafttak mot kreft i øyregionen" har oppfordret næringslivet til å komme opp med alternative innsamlingsmetoder, og Zucca-skjorta er bare ett av flere aksjoner som pågår gjennom mars. Det er også opprettet et lokalt innsamlingsnummer, hvor bedrifter, organisasjoner og privatpersoner kan betale inn sitt støttebeløp.

Kontonummeret er 4212.05.13731

Kontoen er åpen gjennom hele mars.