Innsamlingen til "Krafttak mot kreft i øyregionen 2018" avsluttes i dag, mandag.  Og det ble virkelig en pangstart på dagen som skal avsluttes med russebading i ettermiddag. For med Kreftforeningens generalsekretær Anne Lise Ryel til stede i salen, kunne lærerne ved Guri Kunna VGS, skolested Frøya, opptre med dans i Frøya kultur- og kompetansesenter mandag.

Etter utfordring fra russen ved skolen i forbindelse med årets Krafttak-aksjon danset lærerne til Beyoncés "Singles ladies (Put a ring on it) gjort særs kjent i Norge av komiker Truls Svendsen.

I kledd matchende antrekk entret de tolv lærerne scenen og det var tydelig at de hadde øvd på forhånd. Applausen, jublingen og klappingen fra elevene varte minst like lenge som opptredenen til de ansatte.

Assisterende rektor Vibeke Franck Sehm kunne i forkant opptredenen fortelle at de måtte takke ja da russen ved Guri Kunna VGS er så dyktige til å engasjere privatpersoner og næringsliv til å gi bidrag til Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Lærerne ble utfordret til å danse hvis summen oversteg kroner 200.000,-

Per nå i det aksjonen er i ferd med å avsluttes har frøyarussen samlet inn over 360.000 kroner.