Da kjøpmann Arnold Jobotn leste om "Krafttak mot kreft" i lokalavisa Hitra-Frøya, kom han på en kreativ idé.

Rema 1000 Hitras bidrag

- Hjemme hadde jeg en signert Mats Zuccarello Aasen-skjorte liggende og den tenkte jeg kunne være Rema 1000 Hitras bidrag i "Krafttak mot kreft i øyregionen", smiler Arnold Jobotn.

- Rema 1000 på Hitra ønsker å støtte Kreftforeningen, fordi kreft berører omtrent alle, på en eller annen måte.

Kontrakt verdt 18 millioner dollar

Mats Zuccarello Aasen er en norsk ishockeyspiller i National Hockey League (NHL).

For to dager siden signerte hockeystjernen en ny firårskontrakt med New York Rangers, verdt 18 millioner dollar, i følge nettavisen.no

[M1]

Startbud på 1000 ,-

- Jeg har ikke peiling på hvor mye vi kan få inn for Zuccarello-skjorta, sier Arnold,  - men det er veldig artig om vi får inn noen tusen kroner for den.

Kjøpmannen som selv er sportsinteressert, gir nå andre "Zucca"-fans muligheten til å by på skjorta og startbudet for den signerte New York Rangers-skjorta er 1000 kroner.

Høyere bud, kan sendes inn til denne e-postadressen: hitra@rema.no

Mailen merkes med: Zuccarello

Rema 1000 Hitra kommer til å oppdatere budrunden via sin Facebook-side og lokalavisa Hitra-Frøya kommer også til å oppdatere budrunden med jevne mellomrom.

Midt i blinken

- Jeg synes det er fantastisk at Arnold og Rema 1000 Hitra auksjonerer bort en signert Zuccarello-skjorte, smiler Linda Skjærvik, kommunikasjonsrådgiver i Kreftforeningen.

- Denne ideen er midt i blinken i forhold til bedriftsutfordringen vår i "Krafttak mot kreft i øyregionen".

Linda håper at flere bedrifter i øyregionen blir med på innsamlingsaksjonen, som er åpen i hele mars måned.

Oppfordrer andre kjøpmenn

- Det er alltid artig med litt konkurranse, derfor oppfordrer jeg de andre kjøpmennene på Hitra og Frøya til å bidra, smiler Arnold.

- De kan bidra slik de selv måtte ønske og kanskje kan de motivere de ansatte til å være med å bidra i konkurransen også.

[M2]