Det var en mann i 50-årene som omkom i trafikkulykka på Fv. 714 Lakseveien ved Krokstadøra i formiddag.

Det forteller politiet til lokalavisa tirsdag kveld.

- Den omkomne er en mann i 50-årene. De to andre skadde ble fløyet til St. Olavs Hospital. Skadegraden har vi ikke oversikt over, men det vi er fortalt, er at det ikke er livstruende for disse to, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt. De to andre skal også være menn.

Personbil mot lastebil

Det ble tidlig meldt om svært alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom en personbil og en stor lastebil. Vegvesenet opplyste at veien kl. 11.24 ble stengt som følge av ulykken, som skjedde ved skistadion ved Krokstadøra.

Det var tre personer i personbilen, og i følge politiet har flere tilknytning til øyregionen.

- To personer i personbilen er alvorlig skadet. Føreren av lastebilen er ikke fysisk skadet. Vi er tilbakeholdne med å forteller hvor de er fra, men noen har tilknytning til deres distrikt, sa operasjonsleder Bernt Tiller til Hitra-Frøya like etter ulykken.

Pårørende følges opp av kriseteam

- En person har omkommet i ulykken og to personer er skadd. Pårørende får oppfølging av kriseteam og prest. Ulykken etterforskes og veien er fortsatt stengt ved ulykkesstedet, meldte politiet klokken 14.44.

Ulykkesgruppen fra veivesenet og krimteknikere fra politiet i Trondheim undersøkte ulykkesstedet. Veien var derfor sperret i flere timer etter ulykken.

- Ulykkesgruppa og krimteknikerne er ferdige på stedet, men det er for tidlig å si noe om ulykkesårsaken, sier Kimo til lokalavisa tirsdag kveld.