Fredag spilte bandet Temporary, bestående av Jonas Peitersen og Mikael Øgaard, foran et særdeles kresent publikum på avslutningen av Norwegian Wood i Oslo. Gutta fikk en halvtime på seg før de amerikanske bandene Bob Log III og Banditos inntok scenen. Og publikum ble neppe skuffet.

- Det var mye folk og det var veldig god stemning. Det var stort å få spille på Norwegian Wood, og det gikk bedre enn forventet. Vi er veldig fornøyde, utfyller de hverandre.

EP til høsten

Mellom alle spillejobbene i sommer, driver de for tiden og spiller inn en EP som kommer til høsten.

- EP-en kommer til å være en todelt greie der vi har spilt inn noen låter med fullt band, og så jobber vi med å spille inn resten av låtene der det er bare meg og Mikael i godt, gammeldags format, sier Jonas Peitersen, som er fra Ansnes på Hitra.

I sommer vil du finne Temporary blant annet på Sommerfillan 29. juli og Hjorten Hotell 30. juli.

- Vi gleder oss masse til å spille i sommer, understreker de.

Her på våre nettsider hitra-frøya.no kommer snart en video med opptak av Temporary på Norwegion Wood og et lite intervju.

Norwegian Wood

Norwegian Wood er en årlig musikkfestival som avholdes i Frognerbadet i Oslo. Festivalens navn henspiller på den kjente The Beatles-låten «Norwegian Wood». Festivalen markerer starten på sommerens festivalsesong med fire konsertdager i midten av juni.

Norwegian Underwood har siden starten i 1992 vært kjent for å slippe til band fra underskogen. Samarbeidet med NRK Urørt gjør at bandene som sikter mot Underwoodscenen også kan bli hørt både før og etter selve festivaldagene.