Lotus KlinikkHitra Frøya tilbyr forskjellige massasjer, kopping, øreakupunktur, moxa,otopati (ørelysbehandling), detox, hudpleie, fruktsyre hudpleie, voksing ogvippe-extension. Klinikken har også et utvalg innen helsekost.

DanijelaJeremic, som har utdannelse i aromatisk fysiopati og hudpleie,  startet i 2009  sin virksomhet i Fillan. For snart ett årsiden etablerte bedriften en avdeling også på Sistranda med åpningstider et pardager i uka.

– Tilbudet erblitt godt mottatt, og kundekretsen har vokst. Derfor satser vi nå videre ogutvider på Sistranda når vi snart flytter inn i hotellet, forteller DanijelaJeremic.

Overtar M Studio

I anledningutvidelsen har Lotus Klinikk også overtatt M Studio som holder til ved Maxtrim.

Innehaver MartaTrzaska med mange års yrkeserfaring og utdanning innen hud- og spa-terapeut  samt massasje, blir dermed med videre i det nyehelse- og velværesenteret i hotellets lokaler. Med her blir også Line Johansen somhar utdanningen innen fysioterapi, massasje og spa.

NegledesignerTone Meland ved Salong Wito vil tilby sine tjenester en dag pr uke på Frøya, ogtillegg vil fotterapeut Rakel Berge også ha tilhold her.

Bredt og samlet helse- og velværetilbud

– Dermed får visamlet mange helse- og velværetilbud på en og samme plass, forklarer DanijelaJeremic som står foran en travel førjulsesong med salg av gavekort ogbehandling av mange kropper som ønsker litt velvære i førjulsstria.

Hun er veldig godt fornøyd med de fagpersonene hun har fåttmed seg, og håper både frøyværinger, hitterværinger og hotellets gjester vilsette pris på de mange tilbudene innen helse og helsevelvære.