Politi, ambulanse, brannvesenet og et Seaking redningshelikopter har rykket ut til Hitratunnelen etter melding om en kollisjon, der en varebil skal ha kjørt i bakenden på en traktorhenger.

Poltiet fikk melding om ulykken cirka kl. 13. Først ble det meldt at en personbil og lastebil hadde kollidert, dette er nå korrigert til at det skal være en varebil som har kjørt i en traktorhenger.

- Det er meldt om personskader, men omfanget er ennå usikkert, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen i Sør-Trøndelag politidistrikt til lokalavisa Hitra-Frøya rett etter ulykken.

- To eldre personer som satt i varebilen, er skadd i ulykken, melder politiet kl. 13.20. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, men Hovedredningssentralen har sendt et Seaking redningshelikopter til ulykeksstedet.

Skjedde 3-400 meter inn i tunnellen

En bilist forteller til adressa.no at ulykken har skjedd 3-400 meter inn i tunnelen på Hitra-sida. Adressa skriver at en bil fra Mesta var en av de første som ankom ulykkesstedet, og tok ansvaret for å vinke de neste bilene forbi og ut av tunnelen.

Én eldre kvinne er fløyet til St.Olavs hospital med skader i beina, mens den mannlige sjåføren ble sendt til legevakt med ambulanse etter ulykken, opplyser operasjonsleder Wiktor Pedersen til adressa.no klokka 14.29 mandag. Begge de to skadde er i 80-årene.

Sjåføren av traktoren var en 29 år gammel mann. Han kom fra ulykken uten skader.