En bilfører ble fløyet inn til St. Olavs Hospital med luftambulanse etter en utforkjøring ved Badstuvika på Hitra natt til søndag. Meldingen om ulykken kom inn til politiet klokken 01.21.

- En bil har kjørt av veien og føreren skal være kastet ut av bilen. Fører skal være hardt skadd og flys inn med luftambulanse til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Alvorlig og ustabil

Det bekreftes av St. Olavs Hospital. De opplyser i en pressemelding søndag morgen at tilstanden er alvorlig og ustabil for den ene involverte. For den andre personen i bilen er tilstanden alvorlig, men stabil.

Bilføreren, en mann i rundt 50-års alderen, ble fløyet til St. Olavs Hospital med luftambulanse. Passasjeren skal være i 40-årene og ble kjørt til St. Olavs Hospital med ambulanse.

Har undersøkt stedet

Kriminalteknikere og ulykkesgruppa fra Statens vegvesen har jobbet hele natta på stedet. Klokken 08.30 opplyser Kyllo at arbeidet er ferdig på stedet.

- Lokal patrulje sørger nå for at bilen blir tauet inn. Den fraktes inn til teknisk undersøkelse, sier Kyllo.

Det vil bli tatt blodprøve av begge personene for å undersøke om det kan være snakk om ruskjøring. Årsaken til utforkjøringen er ikke kjent.