Næringsrådgiver i Frøya kommune Martin Østtveit-Moe forteller at man ønsker å samle reiselivsbedrifter og aktører knyttet opp til reiseliv på Frøya til en samling for å diskutere hvordan satser vi fremover for å utvikle turisme på Frøya.

– Stikkord for dagen er organisering og samhandling, markedsføring og felles prosjekter for 2015, opplyser Østtveit-Moe.

Samlingen starter med korte foredrag før man går over i en work-shop for å snakke om hva man skal gjøre og hva kan man gjøre samme. Det blir tre foredrag. Stig Bremnes (Opplev Frøya og Hotell Frøya) vil fortelle om hvordan det går med satsingen til hotellet og båten samt hvilke utfordringer og muligheter hotellet og båten har de neste årene.

Mats Forsberg (KystNorge) skal fortelle hva KystNorge er og hva kan det bety for Frøya. Han vil også komme med betrakninger om hva som er god markedsføring, og spør om KystNorge kan være en god kanal for å vise hva Frøya har å by på.

Til slutt vil Børre Tangen orientere om Crazy Coyote Events som er en suksesshistorie med stor aktivitet på kysten.

Møtet finner sted i Frivilligsentralen mandag 13. oktober

– Så langt har vi 17 påmeldte, men jeg ønsker større deltakelse. Alle som jobber med reiseliv er velkommen. Er det noen som tenker på å starte en reiselivsbedrift eller samarbeider tett med reiselivsnæringa, må de også gjerne komme, forteller Martin Østtveit-Moe.

Han håper samlingen kan føre til en fin diskusjon om muligheter for samarbeid f.eks om markedsføring.

Interesserte kan melde seg på til næringsrådgiver i Frøya kommune, Martin Østtveit-Moe.