At det er en spesiell dagligvarebutikk Emelia foretrekker, skal være sikkert og visst. Kanskje ikke så rart heller, kanskje, når mors- og farsmelka kommer gjennom butikksjef Joakim Gjertsen på Rema 1000 Sistranda. Men Emelia (snart 3) gjør enda litt mer utav det enn treåringer flest. Da butikken skulle ha vaffel-servering her forleden, og mamma skulle stille opp i Rema-skjorte for å hjelpe til, da ville Emelia lage prinsesse-kjole av skjorta.

- Emelia er en Rema entusiast som syns pappa sin jobb er den beste i hele verden, forteller mamma Lotte-Randi Gjertsen med et smil.

- Emelias plan var å lage en "remaprinsesse-kjole", så da var det bare for mamma og brette opp ermer, sy litt og få en skjorte til å bli en kjole en "remaprinsesse" verdig. Rema 1000 har en sang og den kan Emelia og den synges ivrig når fredags tacoen, forteller mammaen.

Rema 1000 forteller at de gjerne vil yte det lille ekstra for kundene, sånn at i tillegg til vafler, vil det innimellom være ulike arrangement i butikken på Sistranda.