Blogger Drea Utvik Karlsen fra Frøya tar i sin egen blogg dreakarlsen.com et oppgjør med en kronikk skrevet av Anki Gerhardsen. Kronikken er mye omtalt de siste dagene, fordi Gerhardsen mener norske journalister ikke stiller nok kritiske spørsmål til kjendis-bloggeren Sophie Elise Isaksen, og er et dårlig forbilde for norske, unge jenter. Samtidig bruker Gerdhardsen beskrivelser av Sophie Elise som Drea reagerer på.

- I samme innlegg hvor journalisten og kritikeren Anki Gerhardsen langer ut mot Sophie Elise som et dårlig forbilde for unge jenter, så kommer hun med sterke og personlige fornærmelser som jeg vil påstå er et personangrep av dimensjoner. I innlegget kommer det mellom linjene frem at hun ikke er spesielt glad i at bloggere blir sett på som et medie på nogenlunde samme linje som ordentlige journalister. Om hun setter seg selv, journalist og kritiker av yrke, høyere på den stigen; Hvorfor er det da hun som slenger dritt, og ikke Sophie Elise? Det er noe jeg, tidligere rosablogger og (lokalavis)journalist stiller meg kritisk til, skriver Drea.

Frøya-bloggeren, som nå er bosatt i Trondheim, siterer fra Gerhardsen:

«… Bildene av silikonpuppene i ørsmå bikinitopper, leppene fulle av Restylane, Botox i panna og en nese formet i tråd med Isachsens ønsker og pengepung.» og «… Problemet er ikke først og fremst at hun har vridd egen kropp ut av naturlige proporsjoner, selv om det er trist nok».

Sophie Elise Isachsen

- Her er et kritisk spørsmål til deg, Anki Gerhardsen; På en skala fra 1-10, hvor vil du si det å snakke om Sophie Elise på denne måten ligger med tanke på å være et forbilde for andre? (...) Du velger også å beskrive blogg-fenomenet som «…en orgie i selvdyrking med sminke, shopping, klær og pornolignende posering i dertil passende antrekk». Dette syns jeg er meget generaliserende mot en hel gjeng med unge jenter som sitter rundt der og elsker hobbyen sin. En hobby som antagelig gjør dagen deres bedre. Den velger du å disse like mye som du disser Sophie Elise. At du ikke har en rosablogg selv er helt greit. At du ikke er ei jente på 18 år er selvfølgelig også greit, det kan jo ikke du noe for. Men hei. Du ber Sophie Elise om å være et godt forbilde for andre jenter, og så lirer du av deg dette? skriver Drea på bloggen sin. Innlegget har i skrivende stund fått 25 kommentar. De aller fleste med støtte til Dreas kommentarer.