Petter Vidar Vågsvær driver vekterfirmaet SecVakt, som har hovedkontor på Frøya. Når det feilparkeres på naboøya Hitra, er det likevel ofte at folk ringer og klager til ham. Men det er det lite vits i.

- Det er mange som feilparkerer på handicap-plasser, men jeg har ikke noe med det, sier Vågsvær.  - Vi får telefoner fra folk i Fillan hele tiden. Det er enkelte som ringer om at biler har parkert på parkering forbudt, men det er spesielt mange som ringer om feilparkering ved handicap-plasser. Onsdag fikk jeg en telefon fra en som hadde parkert lovlig på handicap-plassen utenfor Hjorten kjøpesenter. Da han kom tilbake til bilen sto det en annen bil parkert ulovlig på handicap-plassen ved siden av, og så nærme at han ikke fikk opp døren. Han fortalte at han ble stående ute i regnet for å vente, sier Vågsvær.Men Vågsvær kan ikke hjelpe dem.- De tror vi håndhever parkeringen i Fillan. Men da må jeg bare si at det ikke har noe med oss å gjøre, og at de må ta kontakt med kommunen. Sannsynligvis er det fordi de har fått med seg at vi driver kontroll med parkeringsplassene i Sistranda sentrum, og derfor tror at vi har det i Fillan også, sier Vågsvær.

- Hva synes du om at folk ringer fra Fillan.

- Jeg klarer jo ikke å hjelpe folk i det problemet de står i. Det er litt dumt da, når det er kommunen sitt ansvar. Vågsvær har tidligere vært i kontakt med Hitra kommune for å høre om de trenger kontroll av parkeringsplassene i sentrum.

- Da så de ikke noe behov for det, men de skulle ta kontakt hvis det ble behov, sier han.