Monica Wang drev allerede to butikker da hun i mars i år åpnet klesbutikken Snygg i Hitratorget. Her selger hun i første rekke klær og sko for barn og ungdom, men også klær for både damer og herrer.

Som driver av Twins/Eurosko i Fillan og Eurosko på Sistranda visste hun at det å drive spesialbutikker i øyregionen handler om knappe marginer, men likevel slo hun til og etablerte en ny butikk.

- Vi hadde gjort en del kartlegging. Både blant de ansatte i butikkene, og blant kunder. Det var viktig å finne ut hva som kan gå i en slik butikk. Her på Hitra er det jo sommeren som er høysesongen, med alle feriefolket som er her. De skal komme hit og oppleve en annen type butikk enn kjedene. Men selvsagt var det ett spenningsmoment de første månedene etter at vi åpnet, og det ville slå til og være liv laga

- Og det gjorde det?

- Ja. Og selv om sommeren er høysesongen, så skal vi drive butikk gjennom hele året. Og jeg vil si at folk er veldig flinke til å bruke oss lokale, sier Monica.

Hun mener at det å holde seg unik er det som skal til for å klare seg.

- Vi skal ikke ikke være som andre butikker. Vi skal ikke trø rundt i det samme matfatet, men være et trekkplaster, sier Monica Wang.