Når Frode, Anders og far Ingolf går på scenen under Hitterkvelden lørdag, er det første gang det musikalske trekløveret spiller offentlig sammen.

- Jeg kan ikke komme på at vi har spilt offentlig sammen før "aill trean", nei, sier Ingolf Jektvik på spørsmål fra lokalavisa.

- Det kan være at vi har spilt sammen i en bursdag eller sånt, men kun i private sammenhenger.

Anders Jektvik er hyret inn - sammen med Charlotte Audestad - til å være blant hovedtrekkplastrene under årets utgave av kulturkvelden. Men mange ser nok også fram til å høre tre ganger Jektvik sammen for første gang.

- Dette syns jeg artig selvsagt, selv om det bare blir en sang. Vi deler på versene på "Visa fra Havmyran", som jeg skrev, forteller Ingolf.

- Er dette kommet i stand på eget iniativ eller..?

- Tja.. Jeg skulle jo spille "Visa fra havmyran", og Anders er innleid og er der lell. Og Frode jobber jo i kulturskolen og er der. Så da kom vi til at vi kunne spille i lag.

- Er dette starten på flere opptredener sammen alle tre?

- Det skal du ikke se bort fra. Det er litt tilfeldig at vi spiller i lag nå, men jeg har ikke noe i mot at vi gjør mer av dette.

- Har dere spilt mye sammen på hjemmebane?

- Ja, vi har spilt mye felles heime. Men så ble det sånn at Frode reiste bort, Anders og jeg spilte sammen på fest til jeg ikke orka spille på fest lenger. Og så ble det sånn at vi aldri har opptrådt sammen .

950 50 030 Bjorn@hitra-froya.no