- Oppdragsmengden har økt jevnt siden oppstart, og vi har nå kommet dit at Aktiv trenger en megler til her på Hitra og Frøya.

Det sier eiendomsmegler Irene Thorsø i Aktiv Eiendomsmegling på Hitra og Frøya. Aktiv opprettet meglerkontor her ute gjennom Sparebanken Hemne for snart to år siden. Thorsø sier de to første årene har vært spennende.

- Det har vært veldig spennende å etablere nytt meglerfirma i øyregionen. Har helt siden oppstart hatt fokus på å gjøre kundene fornøyd, og har fått gode tilbakemeldinger fra kundene på dette underveis, sier hun. En sentral undersøkelse hos Norsk Kundebarometer understøtter dette. Tidligere denne uka kom tallene som viser at Aktiv Eiendomsmegling har de mest fornøyde kundene blant eiendomsmeglerne.

- Det er utrolig morsomt å vinne bransjeprisen for sjette året på rad, kommenterer Finn Magnus Rogne-Hansen, adm. direktør i Aktiv Eiendomsmegling i en pressemelding.

- Årets kåring er en viktig annerkjennelse for oss. Men vi ønsker å bli enda bedre, og skal fortsette å gi kundene gode boligopplevelser. En av de tingene kundene våre setter størst pris på er god rådgiving. Boligen representerer ofte den største økonomiske verdien man har, og det er gjerne mye følelser involvert. Å selge hjemmet sitt, eller skape et nytt, handler om mye mer enn penger. Vår oppgave er å forvalte dette på best mulig måte: det handler både om å få best mulig pris, men også å skape trygghet rundt hele prosessen for både kjøper og selger, forteller Rogne-Hansen.