Det var drosjesjåfør Gunnar Egil Kvernø i Frøya taxi som varslet nødetatene om at en mann virket betydelig skadet i morges. Kvernøs taxibil sto parkert på Sistranda da en annen bil trillet inn i hans. Det forteller han til lokalavisa Hitra-Frøya.

- En bil trillet inn i min parkerte taxi. Sjåføren av den bilen åpnet bildøra selv, han veltet ut og ble liggende på asfalten. Han var såpass skadd at jeg ringte 113 tvert, forteller Kvernø.

Dette var opptakten til at politiet sendte bevæpnet politi i jakt på en eller flere gjerningspersoner. Mannen i bilen er fløyet til St. Olavs Hospital med skader i mageregionen. Det er ikke kjent hvor alvorlig skadene er, men mannen skal ikke være i stand til å la seg avhøre ennå. Men politiets operasjonsleder sier til lokalavisa at de antar å ha ham inn til avhør i løpet av ettermiddagen.

Politiet har utover søndagen undersøkt flere adresser, både på Frøya og Hitra.

Politiets operasjonsleder sier ved 14-tida at krimteknikere nå på vei til Hitra og Frøya for undersøkelse av 2-3 områder. - Fornærmede skal i avhør i løpet av søndag ettermiddag så fort han blir i stand til dette. Vi har imidlertid hatt inn flere på avhør fra både Hitra og Frøya uten at det har gitt noe særlig resultat, forteller operasjonssentralen.