Familiebandet ble for alvor kjent for mange og enhver gjennom flere saker i Hitra-Frøya, VG og andre medier. Bjørn Fjeldvær og kona Mette Brasøy tok med seg de tre barna, Sara, Aslak, og Simon, og reiste verden rundt som gatemusikanter.   - Det er jo i ettertid vi nå innser hvor fantastisk og uvirkelig det var, sier Bjørn Fjeldvær om å ta fri fra jobb og livet i Norge, for å følge musikerdrømmen sin i ti måneder.  - Vi har fått tilbud om å komme tilbake til både Hong Kong og Brasil for å holde konserter, så det er noe vi vurderer nå. Det er jo helt fantastisk hvordan man blir mottatt som popstjerner, og må nærmest snike seg unna for å få spise middag i fred, forteller han og ler.

- Synger med seg selv

Bandet har vært i studio med to nye sanger og den yngste i familien, Sara, har begynt å eksperimentere med ny teknologi som gjør at hun kan synge flerstemt med seg selv.  - Hun har begynt å synge med seg selv både tostemt og trestemt gjennom en loopmaskin slik som Jarle Bernhoft gjør. Det høres jo kjempekult ut, selv om det alltid er spenning om det går bra eller ikke når man skal begynne å legge stemmen sin over musikk, samtidig som man spiller.  - Kommer det en plate?  - Vi har et mål om det en gang, men kan ikke si så mye ennå, sier Fjeldvær hemmelighetsfullt.

Nye, midertidige bandmedlemmer

Bandet holder familiekonsert ved Knarren på Skjærtorsdag Der vil det blant annet synges låter fra Rolling Stones, Pink Floyd og egne sanger på norsk og engelsk. Der stiller også trommis Sten Egil Røvik og bassist Espen Brigham Solberg som gjestemedlemmer.  - Det blir kjempegøy å få spilt med trommer og bassist. Låtene vår passer godt med de elementene, så vi gleder oss til å få vist det frem for publikum.

- Hva er sjansen for at de blir permanente medlemmer av familien? - Hehe, i første omgang blir det nok for denne gangen. Det er jo mye som skal klaffe for alle hvis vi skal reise rundt om i verden igjen, men man vet jo aldri, sier Fjeldvær.