- Det er en kamerat som eier den. Han sa at jeg skulle kjøre den under paraden på lørdag. Det var en artig opplevelse, sier Tormod Aarvik.

Bilen er en Aston Martin DB7. Den britiske sportsbilen Aston Martin er også "James Bond-bilen", gjennom at den er brukt i en rekke av filmene helt siden 60-tallet.

Som aktiv i Islander Classic Cars, har Tormod Aarvik bidratt i gjennomføringen av helgas Kysttreff på Frøya. Når lokalavisa besøker utstillingen på søndag, teller vi 80 biler, en traktor, en motorsykkel og to dragstere. I tillegg til de som deltar på treffet har det kommet til mange publikummere. Aarvik beskriver hele helga som en suksess.

- Helt fra fredagskvelden, da folk møttes til sosialt lag her på Hellesvikan, har det vært en suksess. Mange deltok i paraden rundt Frøya, før vi hadde festmiddag for 90 stykker her i teltet. Det har vært musikk og trivsel begge kveldene. Og nå er det kommet enda flere til for utstillinga, forteller Aarvik.

- Vi bestiller dette hjørnet til neste år også. Men da kommer vi med flere, sier Morten Mitling fra Kyrksæterøra. Sammen med Tom Johansen og Monica Bremvåg (opprinnelig fra Dolmøya) har de campet i den ene "corneren" på det som en gang var fotballbanen til Frøya IL.

Morten Mitling, Tom Johnsen og Monika Bremvåg tok turen fra Kyrksæterøra.

De kjører en 71-modell Chevrolet Camaro og en 72-modell Ford Rancero, og kommer til å anbefale treffet for andre bilfolk i Hemne.

- Det er første gangen vi er her. Det har vært kjempebra: maten, musikken, alt. Og vi er blitt godt tatt vare på, forteller de.

Camping med gjennomført stil