- Vi på Frøya er allerede godt i gang med innsamlingen til Krafttak mot kreft 2018, forteller lokal aksjonsleder i avgansklassen på Guri Kunna vgs, Sara Meyer, til lokalavisa.

I skrivende stund har dette årlige krafttaket blant russe-kullene våre passert 20.000 innsamlede kroner på Frøya. Det er mest i hele landet blant aksjonene som er opprettet via Kreftforeningens digitale innsamlingsside. Nå skal det forsåvidt sies at aksjonen offisielt ikke starter før i mars, men det er fullt mulig å gi gaver allerede nå.

Pengene har kommet fra både bedrifter og privatpersoner. Foreløpig sist innkomne pengegave er fra elektrikerfirmaet El-konsult.

- El-Konsult skriver at de ønsker lykke til med aksjonen og vil gjerne oppfordre alle andre bedrifter i øyregionen til å gi et bidrag. El-Konsult har gitt 2.500 kroner til innsamlingen, forteller Meyer.

Se hele oversikten og gi ditt eget bidrag her.

Russeklassene på Frøya og Hitra har de senere årene samlet inn flere hundre tusen kroner årlig gjennom aksjonen Krafttak mot kreft, der man kombinerer gaver fra bedrifter og privatpersoner med en bøsseaksjon. Dette har blitt en intern, uhøytidelige konkurranse mellom skolestedene om å samle inn mest til dette gode formålet.

Send oss ditt bilde

Lokalavisa Hitra-Frøya samarbeider med Kreftforeningen om å skape oppmerksomhet rundt innsamlingsaksjonen og dette viktige temaet. Har du eller din bedrift gitt en gave til Krafttak mot kreft, så send oss gjerne et bilde og litt tekst - vi er overbevist om at mer oppmerksomhet gir mer penger til aksjonen. Bruk adressen post@hitra-froya.no