• Nyheter
  • Marked
  • Meninger
  • Live

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Slik skal Trøndelag brødfø verden i 2050

I 2050 trenger verden 70 prosent mer mat enn i dag. Derfor skal Trøndelag lage fem ganger så mange sjømåltider som i dag.

foto
Kokken Jonas Andre Nåvik (t.v.) ser etter tang i fjæra sammen med skoleelevene Rasmus Solbue Værnes, Casper Berg Brevik , Johanna Leding Ringstad og Telma Hovde. Vinden har skylt opp mye, men den er død og kan ikke brukes, forklarer kokken.
Aagot Opheim og Siri Wold, Morten Antonsen (foto)
Oppdatert: mandag 20. november 2017 kl. 20:02
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: mandag 20. november 2017 kl. 20:00 Oppdatert: mandag 20. november 2017 kl. 20:02
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Havbruk
Sjefredaktør
Venke M. Glørstad (konst.)
Markedssjef / Daglig Leder
Stein Olav Sivertsen
Sentralbordet / Tipstelefon
72 44 04 00
Redaksjon
post@hitra-froya.no
Markedsavdelinga
annonse@hitra-froya.no
Abonnement / Opplag
abonnement@hitra-froya.no
Besøksadresse
Storhaugveien 10, 7240 Hitra
SMS/MMS
HF TIPS til 463 10 068
E-post
post@hitra-froya.no

Hitra-Frøya arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Hitra-Frøya har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Hitra-Frøya.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.