Som lokalavisa har skrevet om tidligere fikk Vilde 10.000 kroner av de to videregående skolene på både Frøya og Hitra til å bruke på det formålet hun ville.

På Vildes blogg, skriver foreldrene at de nå har opprettet en konto der alle som vil, kan støtte andre kreftrammede som er i samme situasjon som Vilde var.

- Skal glede kreftsyke

- Før Vilde døde fikk hun en pengesjekk fra Frøya- og Hitra videregående skole til en verdi av 10.000 kr, som hun skulle gi videre til et formål innen kreftsaken som hun brant for. Vilde hadde både formål og målgruppe klart, men rakk aldri å finne en måte å gi bort pengene på. Vi har nå opprettet en konto vi har valgt å kalle Vildes minnekonto. Pengene som kommer inn der skal gå til gleder i hverdagen for unge voksne kreftsyke, som var formålet Vilde selv ville bruke pengesjekken sin på, står det på bloggen.

- Etter at vi opprettet minnekontoen har det strømmet inn med penger. Tusen hjertelig takk for alle bidrag. Dersom du har lyst til å støtte dette formålet, er kontonummeret 4212 06 24932. Spre det gjerne videre til alle du kjenner #vildesminnekonto