- Som Hitterværing og Øyværing, og leder for den største tekniske bedriften i øyregionen, så må jeg være så ærlig å si at dette er en veldig stor dag for oss i Elektro Team AS, sier Roger Einvik, daglig leder i Elektro Team AS.

Onsdag skrev han kjempekontrakt med Lerøy Midt, på å gjøre alt elektrisk arbeid på Lerøys nye laksefabrikk på Jøsnøya. Samme ettermiddag feiret de kontrakten med bløtkake.

Daglig leder Roger Einvik , i Elektro Team AS.

- Betyr mer enn vi aner

- Det å nå opp i en knivskarp konkurranse om et sånt oppdrag, og det å få mulighet til, som lokal entreprenør, å få være med Lerøy Midt å realisere et sånt prosjekt her på Hitra er stort for oss. Jeg tror det betyr mye mere for oss, og for øyregionen enn vi er klare over i dag. Jeg tror også at med den teknologiske utviklingen som er i dag på vårt fag, så er det svært viktig for Lerøy Midt at denne type kompetanse bygges lokalt, sier Einvik.

Han mener at oppdraget blant annet vil øke deres kompetanse.

- For oss så betyr det blant annet: langsiktighet i arbeidet vårt, utfordringer for de ansatte, det betyr at vi fortsatt kan utvikle oss og bygge kompetanse lokalt på Hitra og Frøya, at vi kan fortsette å ta inn lærlinger på elektro/automasjon/svakstrøm på nivå som i dag, at vi blir enda mere attraktive som arbeidsgiver enn hva vi er i dag. Og  ikke minst betyr det at vi kan få brukt kompetanse som vi har opparbeidet oss gjennom å jobbe med denne bransjen i mange år, mener Einvik.

Jubilerer neste år

- Det er mange kriterier for å komme i posisjon for et sånt oppdrag, men ser det også som en stor fjær i hatten til de ansatte, og den jobben som hver enkelt i Elektro Team har gjort lokalt for Lerøy Midt, og den øvrige industrien i øyregionen gjennom mange år. Bedriften fyller 30 år neste år, og å få et sånt oppdrag i jubileumsåret er jo en markering i seg selv. Avslutningsvis vil jeg si at vi er ydmyke for oppgaven, og ser at det er mye godt og krevende arbeide foran oss, men at vi gleder oss til å komme i gang.

Daglig leder Roger Einvik , i Elektro Team AS.