Dugnadsinnsatsen på Sula er ikke begrenset i mangel på fastboende. Etter planen skulle den gamle velkomstplakaten tas ned og den nye skulle monteres. Det som denne uka skulle bli en kort dugnad, ble nesten en hel dags arbeidsinnsats.

Roger, Ingvald, Arnlijot, Egil og Edvin er fem karer sulværingene ofte ser fly rundt som noen maur på grendas vegne. Arbeidsinnsatsen ble avsluttet ved grendehuset, og opprydning etter heftig opppussing både inn og utvendig fem timer senere enn først antatt.

[M]

Fotograf Norheim til øya for å få med seg oppmontering

Bildet av Sula var tatt av øyrekkas egen fotograf, Terje Norheim. Norheim er halvt mausundværing og halvt Sulværing. Norheim er tidligere kjent med boka "Ro, ro til fiskevær", og er en pensjonert adjunkt.

Norheim har vært lærer i fotofag & media, engelsk og historie. Han er ikke sjelden å se med lang linse oppe på Sulshaugen, eller nede ved Melkernakken for å ta bilder. Norheim har også hatt utstilling under Suladagene, og solgt bilder tatt rundt omkring i øyrekka.

[M]

Kaffekroken finansierte plakaten

Sula har en egen kaffekrok på Coop Sula. Til faste møtetider drikkes kaffe, med noe godt til. Inntekten brukes litt forskjellig. Denne gangen hadde kaffebordet kjøpt en ny velkomstplate som skulle henge på butikkveggen, og ønske alle som kommer sjøveien – velkommen til Sula.

”Kaffekroken” som den kalles, er kjent for lørdagsvaflene sine. Betzy står hver lørdag med vaffelpressa. Kaffekroken har også donert et betydelig beløp til årets innsamlingsaksjon. Stiftelsen Sula Fyr, og Sula Grendelag får ofte støtte til innkjøp av både mat og premier i anledning de ulike arrangement som markeres på øya. En slags felleskasse som styres av øyas fastboende.

[M]

[M]