Eide Lyd i Fillan har gitt 1000 kroner til Kreftforeningen og aksjonen Krafttak mot kreft.

- Jeg har flere i familien og bekjente som har gått bort på grunn av kreft og støtter derfor arbeidet med å bekjempe dette, sier Frode Eide til lokalavisa.

Eide Lyd føyer seg inn i den flotte rekke av bedrifter og privatpersoner som gir pengegaver til Krafttak mot kreft i øyregionen. Det er russeklassene på Hitra og Frøya som står bak innsamlingen til Kreftforeningen, mens vi i lokalavisa Hitra-Frøya samarbeider med Kreftforeningen om å skape oppmerksomhet rundt innsamlingsaksjonen og dette viktige temaet.

Søndag kveld har det kommet inn til sammen 57.000 kroner på Frøya og 72.000 kroner på Hitra. Tilsammen har russeklassene en målsetting om å passere en halv million kroner til kreftsaken. Årets bøsseaksjon starter ikke før i mars, men allerede nå kan hvem som helst donere penger gjennom russeklassenes digitale innsamling.

Pengene fra årets Krafttak skal denne gang skal gå til forskning på senskader og tilbud til de som lever med senskader etter kreftbehandling.

Vil du støtte aksjonen? Du finner enkel innbetalingsmåte her:

Hitraaksjonen

Frøyaaksjonen

Send oss ditt bilde

Lokalavisa Hitra-Frøya samarbeider med Kreftforeningen om å skape oppmerksomhet rundt innsamlingsaksjonen og dette viktige temaet. Har du eller din bedrift gitt en gave til Krafttak mot kreft, så send oss gjerne et bilde og litt tekst - vi er overbevist om at mer oppmerksomhet gir mer penger til aksjonen. Bruk adressen post@hitra-froya.no