Åge og Sambandet spiller sin årlige konsert i Knarrlagsundet 12. og 13. juli, og sjefen selv gleder seg.

- Jeg dro fra hytta på onsdag. Nå skal vi bare gjøre unna en konsert i Skagen i Danmark og en i Sandefjord, og så er det rett til Knarrlagsundet. Jeg må innrømme at det vi gjør i Knarrlagsundet er høydepunktet hvert år, sier Åge Alexandersen på telefon fra danskebåten.

- Summen er helt enestående

- Hvorfor synes du Knarrlagsundet er høydepunktet?

-  Det er noe vi på en måte har laget selv. Vi startet opp i det små, og så har vi fått til noe som både vi og publikum synes er veldig artig. Og så har jeg hytte der, og naturen er veldig fin. Kombinasjonen av naturopplevelsen, musikken og mye trivelig folk, gjør at summen av det hele er helt enestående, sier Åge.

- Jektvik er så bra

Han fremhever at tre folkekjære artister deler scenen med han og Sambandet i år.

- Hovedsaken i år er at vi har Terje Tysland og Anders Jektvik på fredag, og Ida Jenshus på lørdag. Det er trivelig å invitere folk som kan spille sammen med oss. Jeg synes selv det blir en fin pakke, sier Åge.

- Hva synes du om Anders Jektvik som artist?

- Jeg synes Jektvik er så bra. Han har bare flotte sanger og en fin stil. Jeg ble veldig glad da han sa han ville være med og spille. Jeg misliker ikke Tysland eller Jenshus heller. Det jeg synes er fint med Anders og Ida er at det er unge folk som har et særpreg og som har satt et fingeravtrykk. Da er det stas for oss gamlingene å spille sammen med de unge folkene. Vi gleder oss og er i kanonform. Det blir sikkert to trivelige kvelder, mener Åge.