I dag morges krasjet en skolebuss i hjørnet på en husvegg i Børøysundet på Hitra. Skolebussen var på tur fra Sandstad og var tom for elever. Føreren er uskadd, men både huset og bussen fikk materielle skader. Det var svært glatt på stedet og bussen mistet festet i den krappe svingen.

- Bussen traff hjørnet på et soverom der det oppholdt seg en kvinne, forteller lensmann Arild Sollie til lokalavisa Hitra-Frøya.

Bussen knuste et vindu i sammenstøtet og kvinnen er sendt med ambulanse for legesjekk.

- Det er svært glatt over hele Hitra så vi anmoder alle til å kjøre forsiktig, sier lensmann Arild Sollie.

Foto: Oliver Eirheim

Det var ved halv ni-tida i morges at nødetatene ble utkalt etter melding om at en buss har sklidd inn i en husvegg. Bussen har kommet i retning fra Sandstad og mistet kontrollen i bakken ned ved den tidligere butikken og nå resturanten i Børøysundet.

- Det er speilblankt ned bakken her og ikke feste i det hele tatt, forteller lokalavisas reporter på stedet. Bussen har kjørt inn i veggen på den gamle butikken og påført både bygget og bussen betydelige skader.

- Bussen har vært uten passasjerer. Bussjåføren virker også være uskadet, forteller reporter Oliver Eirheim fra stedet.

En kvinne som var inne i huset, har ifølge politiet fått glasskår over seg og er tatt med i ambulansen. Bussen skal også ha truffet en bil som sto parkert utenfor.

Redningsmannskaper fra brannvesen er også på stedet.