- Det er godstemning om dagen, forteller daglig leder Audun Klev. Atter en gang har de ansatte ved Coop Byggmix Hamarvik vunnet en konkurranse, denne gang i regi malingsprodusent Jotun og med en svært gjev førstepremie.Salgskonkurransen gikk ut på å øke salget av Jotunmaling og produkter. Jostein Eidesen ved Coop Byggmix Hamarvik forteller at de hadde størst økning i sitt salgsdistrikt.- Konkurransen startet i mars og gikk over seks etapper. Man fikk gul trøye for hver etappe man vant og til slutt hadde Byggmix Hamarvik vunnet fem av seks mulige, forklarer Audun Klev.

I helga var fem butikkmedarbeidere herfra invitert til feiring i Sandefjord hvor Jotun har sitt hovedkontor. Der var de andre vinnerne fra øvrige salgsdistrikt også representert.Det var under denne samlingen at det skulle trekkes ut en heldig vinner av hovedpremien, en tur til Dubai for fem ansatte. Og de som gikk seirende ut av trekningen, ble ingen ringere enn Coop ByggMix Hamarvik.Det kom veldig overraskende på, i følge Jostein Eidesen.- Da vi fikk vite at vi hadde vunnet, ble det full jubel. Jeg tror ikke vi har landet helt ennå, smiler han.

Ørkensafari og middag i høyden

I november setter fem av Byggmix-medarbeiderne seg på flyet i retning Dubai.De som får bli med på turen er Anita, Stina, Jostein, Hege og Nathan, to av dem er vikarer. - Det er de som har vært med å jobba med malingen og salget som får delta på turen, sier daglig leder Klev, som må være hjemme.- Vi er i lykkerus hele gjengen, ler Anita Karlsen. Vi har gått å håpet og ønsket siden i mars, men det skulle godt gjøres å vinne, smiler Stina Eide.Det blir fire dager med fullt opplegg for de fem heldige.På programmet står blant annet ørkensafari, shopping og middag 600 meter opp i høyden, forteller de.Jostein, Anita og Stina gleder seg til hele opplevelsen.- Dubai er både eksotisk og fjernt fra vår hverdag, så det blir stort.

- Skyldes dyktighet

At de har hatt størst økning av Jotunsalg i sitt salgsdistrikt mener Audun skyldes dyktighet.- Coop Byggmix Hamarvik har opparbeidet seg kunnskap og kompetanse og kan dermed rådgi våre kunder til rett malingsprodukt, forteller Audun og Jostein.- Vi kan vel ubeskjedent konstatere at vi er gode på maling, sier Klev og Jostein Eidesen nikker enig.- Jeg er stolt og det har jeg all grunn til å være. Byggmix har vunnet mange konkurranser tidligere. Vi ble kåret til årets butikk i 2013 og har vunnet flere interne avdelingskonkurranser, så vi skjønner at butikken er bra, når vi kommer i øverste sjikt gang etter gang, sier Audun Klev fornøyd.