Politi og brannvesen har i kveld rykket ut til Hammarvika etter melding om at et stort lagertelt er i ferd med å bli tatt av vinden.

- Det er melding om et lagertelt på 800 kvadratmeter som er i ferd med å bli tatt av vinden, opplyser operasjonsleder i politiet ved 21:45-tida.

Ifølge politiet tilhører teltet Aqualine og det skal være oppdrettsutstyr i teltet.

Vår reporter på industriområdet på Nordhammarvika forteller at det er deler av den ene sida av lagerteltet som er flerret av og står og slår kraftig i vinden. Vinden kommer for øyeblikket fra sørvest og treffer kortsida av hallen, og det virker ikke som at det er noen fare for at hele hallen skal blåse bort.

- Men det smeller kraftig og det er ei god flerre som henger og slenger, fortelles det.

Politi og brannvesen har ved 22:20-tida forlatt stedet.

- Teltduk har revnet. Det er ikke mulig å sikre dette før vinden har løyet. Det er ingen fare for skade på andre bygg eller lignende med nåværende vindretning, forteller politiets operasjonsleder klokka 22:25.

Det er i kveld meldt stormkast ved flere av målestasjonene i øyregionen. Ifølge adressa.no var det også liten storm som middelvind mellom klokka 20-21 ved både Halten fyr (21 m/s) og Sula (m/s).

Hurtigbåten mellom Trondheim og Kristiansund meldte tidligere i kveld at anløp Edøya (Smøla) var innstilt. Utover dette er det ikke meldt om andre problemer i vinden.

På våre værsider kan du følge været direkte på værstasjoner på Frøya (Hammarvika) og Hitra (Fillan).

Lokalavisa oppdaterer saken