Husker du da vi i november 2014 skrev om en lottomillionær som hadde levert kupongen ved Bunnpris Sandstad? Vel, nå har det skjedd igjen; tippestedet har nok en millionvinner. Det ble denne uka feiret med kake til alle kundene.

Da lokalavisa i 2014 omtalte millionrpremien, sa butikkpersonalet "Nå skal vi ta igjen Verdal`n", med klar henvisning til "Lotto-bygda" Verdal, som ble landskjent for sine mange, store tippepremier. Nå sier de med et smil:

- Bunnpris Sandstad er nye Verdal`n når det gjelder tipping.

Ukjent vinner

På nyåret var det en mann som kjøpte et flakslodd på Bunnpris Sandstad. Han skrapte fram førsteprisen på 1 million kroner. Det er litt uenighet blant de ansatte om hvem av dem som faktisk solgte vinnerloddet, og de vet ikke hvem det er som har vunnet. Teorien er at mannen selv har tatt kontakt med Norsk Tipping for å få utbetalt premien på spillekortet sitt.

- Det kan like godt være en som har hytte i området som en fastboende, sier Åse Sivertsen ved Bunnpris Sandstad.

Flere storpremier

Dette er altså ikke første gang noen har skutt gullfuglen ved å tippe eller kjøpe lodd på butikken til Åse og Trygve Sivertsen. November 2014 var det en innhitterværing som innkasserte 3,8 millioner kroner ved å tippe Lotto.

Også andre store beløp har blitt tippet fram på butikken. Alt i desember i 1999 var det en som vant 514.000 kroner. Fem år senere i 2004, ble nok en heldig vinner ringt opp fra Hamar med beskjed om gevinst på 143.000 kroner.

- Det er moro at det er to som har vunnet millionpremier i løpet av 15 måneder, sier Åse.

Vinnersjansen på Million Flax er 1 til 125 000.