- Hos Bewi ønsker vi å gi slik at det kommer fellskapet til gode, sier Therese Solli Sandvik.

Bewi har i mange år har gitt støtte til ulike lag og organisasjoner i øyregionen forteller hun, og nå ønsker Bewi i tillegg å bidra i "Krafttaket mot kreft i øyregionen".

- Det gjør vi fordi dette er en kjempegod sak og vi synes det er positivt at det gjøres en innsats for saken her i øyregionen. Kreft angår alle, vi vet alle om noen som er rammet av kreft, sier Sandvik.

- Bewi velger derfor å gi 500 kroner per ansatt vi har her på Frøya til "Krafttak mot kreft", og siden vi har 50 ansatte blir summen på 25 000 kroner.

Gir tilbake til lokalsamfunnet

Bewi som i år har 35 års jubileum, har seks produksjonsbedrifter rundt om i Norge.

Bewi gir tilbake til lokalsamfunnet, på alle stedene hvor vi har bedrifter i dag, forteller Therese.

- Hos Bewi på Frøya er vi i tillegg opptatte av å handle lokalt, for vi er avhengige av hverandre skal det gå rundt her ute.

Ga 700 000,- til lag og organisasjoner i fjor

I 2014 ga Bewi 700 000 kroner i økonomisk støtte til ulike lag og organisasjoner i øyregionen.

Barn og unge er hovedfokuset, samt breddeidretten. Pengene til de ulike organisasjonene blir fordelt etter medlemsmasse og aktiviteter de tilbyr forklarer Solli.

- Men det er ikke bare de store lagene som får støtte, også de små organisasjonene får penger fra oss. Vi er med å bidrar med midler på de fleste arena, sier hun.

Bewi gir også støtte til gode Frøya-ambassadører som Vera Bekken og Birgitte Bremnes. Og de støtter ildsjeler som gjør en stor jobb for lokalsamfunnet, som Maciej og Elin Karpinski.

- Vi hjelper heller ikke bare med økonomisk støtte, vi har også hjulpet lag og organisasjoner med tjenester og produkt fra oss.

4212.05.13731

Vil du gjøre som Bewi og bidra i "Krafttak mot kreft i øyregionen"?

Det er opprettet et lokalt innsamlingsnummer felles for Hitra og Frøya hvor bedrifter og privatpersoner kan betale inn sitt støttebeløp. Kontoen er åpen gjennom hele mars.

Kontonummeret er 4212.05.13731

Merk gjerne innbetalingen med navn/kommune.