Vi ble med på øving med Extreme Pleasure, i øvingslokalene på Sør-Dyrøya.

- Vi startet i 2013, og oppsto ut av et annet band jeg og Jonas spilte i. Thomas ble hentet inn, pluss noen syngedamer fra Frøya. Så hadde vi konsert på Frøya bandreunion i 2013. Siden har det bare fortsatt. Vi har spilt mye på bygdafester, MC treff, bryllup og alt mulig, forteller Daniel Kjønnøy Stolsmo, som er gitarist i bandet,

- Så dere har blitt populære altså?

- Ja, vi har fått veldig mye god respons blant folk, sier Daniel.

- Vi har vel egentlig blitt en favoritt blant folket, mener trommis Thomas André Sandvik.

Og deres nye vokalist Unni Cicilie Haugen vil de vise frem for alle når de arrangere konsert i kulturhuset 11. juni.

- Ingen vanlig fest på lokalet

- En hyllestkonsert til Slash og Guns ´n Roses er det store målet vårt nå. Og vi ønsker å nå ut til så mange som mulig for at de skal vite hva som skjer, sier bassist Jonas Kjønnøy.

De ønsker å lage en minnerik konsert for alle øyværinger, med et lokalt band på en stor scene.

- Vil vil bidra til kulturlivet på Frøya. Det blir ingen vanlig fest på lokalet, men full konsert og show. Det blir rock´n roll på høyt nivå og vi vil ikke spare på noe, sier Jonas.

- På veldig høyt nivå, legger Thomas til.

- Kanskje det blir innslag av flosshatt også, sier Daniel og sikter til den store flosshatten som Slash, den tidligere gitaristen i Guns´n Roses, har som varemerke.

Bandet har tidligere hatt Thea Strandheim Sæther, og søstrene Frida og Mari Hagen som vokalister frem til 2014.

- De har sluttet og driver med andre ting. Det har vært litt sånn roterende i bandet egentlig. Inn med en gitarist, og ut med en. Så er det noen som ikke har fått til å møte opp, og så har vi måttet få tak i en ny en. Det er vi tre som har vært kjernen i bandet gjennom årene.

I tillegg er Jan Erik Berg medlem i bandet, men var ikke til stede denne dagen.

Passer perfekt sammen

- Og så begynte dere å lete etter en ny vokalist?

- Nå er vi en kvartett, ler Unni.

Hun er fra Hitra, og ble med i bandet etter at Thomas ”oppdaget” henne på kakelinne-konsert i Sandstad kirke, der de begge deltok som musikere.

- Jeg la merke til hvor god hun er, og sendte melding til henne like etterpå om hun hadde lyst til å være med i et band. Det tok bar et millisekund før jeg fikk et stort JA tilbake, sier Thomas.

- Visste du hvem de var da?

- Nei. Men jeg visste litt om Thomas og hvilke sjanger det var. Det passet helt perfekt for meg. Det er rock´n roll som er meant to be for meg, sier Unni, som har øvd ukentlig sammen med bandet siden februar.

- Jeg var egentlig veldig nervøs og hadde prestasjonsangst. Men nervene ga seg veldig fort da jeg oppdaget at de var en kjempegjeng. Jeg følte meg helt hjemme da jeg kom inn her, sier hun.

- Hvilke erfaringer hadde du fra før?

- Jeg har studert på musikklinja på Heimdal. Men har lagt musikken brakk i mange år til fordel for andre ting. Men nå er jeg superentusiastisk og øver for fullt. Det har blitt en stor del av meg, og det motiverer veldig å ha fast øving hver uke,

- Vi skryter alle av Unni. Hun er kjempeflink og vi føler at vi har truffet innertieren med henne, mener Daniel.

- Guttene er veldig flinke. De har godt øre. Men det som er viktig å merke seg er at de har musikk i hjertet, ikke bare i hodet skryter Unni tilbake.

Guttene har spilt sammen i over ti år og er selvlærte.

- Jeg tok ikke gitartimer før jeg hadde spilt i ni år, forteller Daniel.

Nå skal de altså vise hva de kan i kulturhuset til sommeren.

- Det blir en pangstart på sommeren for alle musikkinteresserte sier Jonas.