Fjorårets arrangement gikk av stabelen på flyplassen på Flatval i september. Det var Livsglede for Eldre på Frøya som sto for lekene, og nå er utfordringen gitt videre til naboøya.

- Vi ble utfordra av Frøya til å arrangere Øylekene i år. Og selvsagt gjør vi det!, sier Rigmor Kristoffersen, leder i Livsglede for eldre på Hitra.

Eget gebiss sikret

Årets øyleker går av stabelen i idrettsparken i Fillan 23. mai. Som i fjor vil både gebisskasting og rullatorløp stå på programmet. I tillegg er det planlagt ytterligere 4 – 5 aktiviteter.

- Jeg kan ikke røpe hva dette blir. Det får bli en overraskelse for de fremmøtte. Men vi kan berolige alle som er redde for gebisset til gebisskastinga. Lokalforeninga stiller med gebiss. Ingen skal gå tannlause hjem, ler Kristoffersen.

Sunn galskap og lapskaus

Seniorer fra Hitra, Frøya og Snillfjord er invitert. Elever med Livsglede for eldre som fordypningsfag fra Guri Kunna vgs bistår arrangementet.

- Her blir det fliring, sunn galskap og lapskaus. Det sosiale er det viktigste, og latter er bud nummer én, sier Kristoffersen.

988 89 562 kirsti.marthine@hitra-froya.no