Bjørn-Håkon Troøien fra Hamarvik

Ja jeg skal i vei, for Frøyafestivalen har jeg ikke lyst til å gå glipp av!

Jeg har vært på alle Frøyafestivalene siden jeg ble konfirmert, så den må jeg få med meg hvert eneste år.

Åge er en skikkelig go´kar så konserten med han og Sambandet må jeg selvfølgelig på. I tillegg har jeg bursdag under festivalen, jeg blir 19 år, så da skal det nok feires litt ekstra der.

Berntine Iversen fra Mausund

Sønnen min Trond Iversen skal gifte seg med Kine i Klubben Grendahus førstkommende lørdag, så da blir det ikke Frøyafestival den dagen.

På fredagen skal vi ha grilling med brullypsgjestene først, deretter er det godt mulig at bryllupsfølget tar turen innom Frøyafestivalen senere på kvelden. De fleste gjestene kommer nordfra og det hadde vært veldig artig å vise dem både Frøya og festivalen vår.

Vi har vært i vei tidligere i år og synes det er en fin festival. Vi hadde helt sikkert dratt dit i år også hvis det ikke hadde vært bryllup, for det er mange gode artister som kommer.

Rita-Elin Hovde fra Dyrvik

Jeg er bortreist den helga, men synes at det er interessante artister som kommer i år. Det hadde vært veldig artig å se De Lillos, Abba World Revival Band og ikke minst vår egen Thea Strandheim Sæther som er en "Up and Coming star". Thea har tenkt seg på Broadway og det klarer hun sikkert!

Jeg er interessert i alt som foregår på Frøya og prøver å få med meg det mest.

I forhold til Frøyafestivalen skulle jeg ønske at det gikk an å kjøpe billetter kun til enkeltarrangement, for når man kun er interessert i å se en konsert blir det veldig dyrt å skulle kjøpe dagspass til festivalen. Jeg tror flere tenker sånn.

FRØYAFESTIVALEN SPESIAL: Les alle våre festivalsaker og se leserbilder her