Samling for årets konfirmanter og diverse idrettsaktiviteter tok helt sikkert en del av de som ellers kunne deltatt i årets UKM. For sjelden har vi sett så få aktører på scenen, og heldigvis pleier det å være flere tilskuere i salen også. Men om årets kulturmønstring var litt glissen på begge sider, så var det som vanlig fornøyelig å oppleve de unge utøverne.

Det ble en blanding av sanger på norsk og engelsk, noen framført av pur unge aktører, andre av de mer scenevante. Vi fikk både pop, filmmusikk og rap, i tillegg til et flott, klassisk stykke på piano. Nevnes må Celine Bufe på sang, og Alf Leander Reppe på piano, som var forhindret i å møte, men som hadde spilt inn en nydelig versjon av låta "7 years" på forhånd, og som ble presentert via ei lydfil.

Også var det flotte dansere, av begge kjønn. Her lot vi oss imponere av de åtte freske jentene i dansegruppa Switch, som var det rene fyrverkeriet på scenen. De fikk også æren av å avslutte forestilling nummer to, som ble morsomt og godt ledet av Marit Voldsund Fjeldvær.