Hun har akkurat besøkt Kysttorget i Trondheim under Trøndersk matfestival og poster rosende ord om både barn og voksne. Her har Hitra og Frøya kommuner og sjømatbedrifter bedrifter gått sammen om å profilere øyregionen og våre fantastiske råvarer.

- Torget var så fint opplagt med barn og unge som alle var kjempeflinke til å like sjømat, sier fiskeriministerern. Hun har fått på seg den kledelige blå capsen hvor det står "Sjømat-agent" langs sida.

Spesielt imponert er ministeren over ungdommene fra Frøya videregående skole. Hun trekker spesielt frem den flotte fiskerestauranten og måten hun ble mottatt på der. Vetle Stabell, elev ved restaurant og mat-linja på Frøya vgs, viste for eksempel fram akvariet og fortalte fiskeriministeren om de ulike artene, mens han skrøt varmt og hjertelig av Frøya.

- Jeg har sett veldig mye i dag, og det kommer så mye sjømat, og så mye kvalitetssjømat fra Hitra og Frøya. En stor flott uterestaurant hadde de også med mange flinke ungdommer. Kjempebra, synes Berg-Hansen.

Av barna fikk fiskeriministeren et flott agentkort med bilde og ble utstyrt med "a license to fish at Hitra og Frøya". Og fisketuren håper fiskeriministeren at vil finne sted allerede førstkommende tirsdag.

– Da skal jeg til Hitra, så hvis Ole Haugen vil, så blir det fisketur, spøker Berg-Hansen.

Så gjenstår det bare å se om Haugen tar henne på ordet.