Leif Langdahl som leser erotiske dikt, med innlevelse, er noe det ikke er mulig å glemme så lett.

Teaterlaget på Kvenvær feirer 25-årsjubuileum i år, og for en feiring det ble på lørdagskvelden. Det ble arrangert høstfest med revy, mat, drikke og dans senere på kvelden. Revyen åpnet med et sangnummer, før en eldre dame i knall rosa badekåpe og grønt skaut med hårruller under, vakler seg ut på scenen. Hun er bare en av mange fantastiske karakterer vi får møte i løpet av kvelden.

- Vi blir glad i karakterene vi spiller, og det hender vi møter folk i Fillan som husker en karakter vi har spilt, forteller Eva Helsø.

Revyen viser et stort spekter av ulike personligheter. Alt fra en arbeidsløs vikar fra ”Trondhjæm”, til en eldre dame som skal prøve bikinivoksing for første gang.

Innfrir forventningene

Det er ikke tvil om at publikum har det gøy, for det er ikke ett nummer som ikke fremkaller lattersalver. Til og med kampen om seriegullet mellom Rosenborg og Molde kommer i andre rekke de 90 minuttene forestillingen varer.

- Vi har sett tidligere revyer og har fått høyere og høyere forventninger for hver gang, og hver gang innfrir de forventningene våre, sier en kvenværing.

Det var ikke bare lokale som hadde kommet for å se på revy. Hyttefolk og byfolk var også tilstede. Og tilbakemeldingene er utelukkende positive.

- Det var utrolig bra. Så mange fine karakterer og et flott engasjement fra bygda, sier Gudmund Nilsen, som har hytte på Kvenvær, men er opprinnelig fra Trondheim.

- Kommer garantert igjen

Selv om teaterlaget har holdt på i 25 år var det flere som kom for første gang. Forhåndssalget på billettene var ikke så godt, men det var mange som kom og betalte i døra. Det var folk ved alle bord og i alt var det mellom 80 og 100 personer i lokalet.

- Dette skal vi helt garantert få med oss neste gang det blir satt opp revy, sier Reidun Eide, som er gift med Gudmund.

Av alle de flotte innslagene er det vanskelig for folk å velge ett de likte best.

- Alt var helt topp, men hvis jeg må velge tror jeg det må bli vikaren eller hun som skulle vokse seg, mener byfolka Jan og Berny Otnæs, Arne Nilsen og Åshild Nordløkken.

Denne gjengen hadde skuespiller Per Otto Sjølie greid å lure utover, og det var det ingen av dem som angret på.

Revyen har en forestilling nummer to onsdag kveld og siste mulighet til å få med seg revyen er fredag kveld.