Kandidat C: ELI ANN KARLSEN

Send: HF NY C til 2399

I fire år har Eli Ann Karlsen hjulpet barn, ungdom og voksne med små og store utfordringer i hverdagen. Denne gang var det hennes tur til å hedres. 56 år gamle Eli Ann Karlsen ble svært overrasket over nominasjonen til årets nye øyværing.

Eli Ann er halvt frøyværing og begynte allerede i 2008 og leke med tanken på et liv på landet. I 2008 bestemte derfor den eventyrlystne barne- og familieveilederen seg for å ta et prøveår, som dog så vellykket at hun i 2010 valgte å selge huset i byen for å permanent flytte tilbake til sine røtter på Frøya. Og sammen med mannen Roger Jensen, har hun nå bygd på det gamle ”gustahuset” som far til Eli Ann en gang bodde i på Nesset.

I tillegg til sin stilling som ungdom og familieveileder, har Eli Ann også engasjert seg sterkt i kampen om å skape gode rusforebyggende holdninger blant ungdom på Frøya. Og mange husker kanskje hennes teatralske parodi av rådmann Ole Henrik Fjørstad.

– Vi trives så godt her ute og Frøya kommune har tatt i mot oss på en fabelaktig måte. Vi koser oss med naturen, sjøen og folket her ute, så dette er en avgjørelse jeg ikke har angret på, sier Eli Ann Karlsen til lokalavisa.

Se også:

Kandidat A: Silje Elise Ødegård

Kandidat B: Eva Renate Bøe