Ifølge avisa Fiskeribladet har frøyværingen Frode Reppe nå fått varsel om oppsigelse som fagsjef kommunikasjon og næringspolitikk i Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) og at dette skal få virkning fra 1. januar.

Som tidligere omtalt, var partene i møte for en måneds tid tilbake. Reppes advokat Nina Gundersen Sandnes bekrefter overfor Fiskeribladet at det er berammet et nytt møte mellom partene onsdag i neste uke, men vil utover dette ikke gi kommentarer.

Frode Reppe selv vil heller ikke kommentere saken overfor avisa, det gjør heller ikke adm.direktør Robert Eriksson i NSL. Men Reppe skal ifølge Fiskeribladet altså ha mottatt sitt oppsigelsesbrev.

Reppe kom som kjent i sommer i hardt vært etter at Dagbladet avslørte epostvekslinger mellom Reppe og fiskeriminister Per Sandbergs private epostadresse i det som skal ha vært et forsøk på å unngå offentlig oppmerksomhet rundt politiske spørsmål i havbruksnæringa. Reppes tidligere advokat har sagt at det var Sandberg selv som ga Reppe den private epostadressen, noen ministeren har benektet.