«Kvelden er din» er TV2s lørdagssatsing med Truls Svendsen og Claus Joakim Sonstad som programledere. Konseptet tar sikte på å overraske mennesker som fortjener en ekstra oppmerksomhet, etter tips fra publikum. Lise Reppe forteller at et noe spesielt scenario fikk henne til å ane ugler i mosen.

Steppet inn som mik-holder

- Jeg fikk på en måte beskjed fra venninna mi, Live, om å møte på Pikene på torget etter skolen. Plutselig kom et kamera-crew og snakket om sjokoladekaker, og hun med mikrofonen måtte plutselig «kaste opp». De trengte da hjelp til å holde mik'en, og plutselig var kameraet rettet mot oss. I tillegg begynte Truls å snakke om da han, som meg, kom for seint til sin egen konfirmasjon. Og da skjønte jeg at dette handlet om meg, ler Lise Reppe fra Ulvøya på Hitra.

Fant tonen

Søstrene Rikke og Kine stod bak, og mente at Lise fortjente å få sin drøm om å synge med Tone Damli oppfylt. Dermed bar det til Oslo, der Lise og Tone virkelig fant tonen.

- Hun var veldig hyggelig og avslappet, så vi ble fort venner. Jeg kunne være meg sjøl, og vi snakket til og med om privatliv, sier Lise, uten å avsløre detaljer.

På scenen fremfører de Tone Damlis «Butterflies». Ikke Lises førstevalg av sang, derfor gruer hun seg litt til å se TV-opptaket. Men hun er derimot veldig fornøyd med både responsen og opplevelsen i sin helhet.

- Mange sa de var overbeviste om at de kom til å se mer til meg. Og når det kommer fra profesjonelle i musikkbransjen, så glemmer man ikke det komplimentet, smiler hun.

Følte seg hjemme

Lise forteller at både Truls og Claus sørget for at det aldri ble et kjedelig øyeblikk.

- De var veldig imøtekommende, og spurte mye om meg og livet mitt. Også er de jo begge ekstremt artige, uten at de er bevisst på det sjøl. De slo vitser hele tida, og det var avslappa stemning. Jeg følte meg virkelig hjemme, bekrefter femtenåringen.

Lise har allerede planer om Idol-audition, og demoinnspilling. Med nyervervet næring til drømmen om å bli artist/låtskriver, gleder hun seg til framtida.

Se Lise i duett med Tone Damli på TV2 førstkommende lørdag.

Lise Reppe sammen med Tone Damli. (Foto: Thomas Reiseter/TV 2)